Kognitiivinen käyttäytymisterapia

Evolvea Psykososiaalisten palvelujen kautta on saatavissa yksilöterapiaa kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksessä.

Olen Tampereen yliopiston kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttikoulutuksen (2014-2018) opiskelija ja valmistun toukokuussa 2018 psykoterapeutiksi. Otan vastaan uusia asiakkaita syksystä 2018 alkaen Kelan korvaamaan psykoterapiaan tai itse maksavina. Työkokemukseni on sosiaalityöstä aikuisten, lasten ja perheiden sekä nuorisopsykiatrian puolelta arviointi- ja kuntoutustyöstä.

Terapian tarve voi liittyä elämänkriisiin, ahdistukseen, masennukseen, traumaattisiin tapahtumiin, stressiin, pakko-oireisiin, ihmissuhde- tai terveydellisiin ongelmiin. Sosiaalialan taustakoulutuksestani johtuen tarkastelen aina asiakkaan tilannetta yhdessä hänen kanssaan laaja- alaisesti elämän eri osa-alueet huomioiden. Minulle tärkeitä arvoja ovat asiakkaan kunnioitus, dialogisuus ja tutkiva työote.

Lasten ja nuorten kanssa tehtävässä terapiatyössä työskentelen vahvasti myös vanhempien kanssa. Teen kognitiivista käyttäytymisterapiaa lastensuojelun sijaishuollossa olevien lasten, heidän hoitajiensa (sijaisvanhemmat/omahoitajat laitoksessa) ja biologisen vanhempien kanssa. Terapiatyö on työnohjauksen alaista.

Terapiakäynnin hinta on 85 €/käynti. Käynti on 45 minuutin mittainen.

Terapiasuuntauksesta löytyy lisätietoa alla olevan linkin takaa.
http://www.kayttaytymisterapia.net

Voit olla yhteydessä puhelimitse Jaana/ 045 605 8596 tai sähköpostitse jaana@evolvea.fi. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta tutustumiskäynnin varaamiseksi.